Erhvervsrengøring i Gladsaxe

Hos DAMKIER SERVICE er vi ikke bare endnu et rengøringsfirma. Vi lægger stor vægt på at levere service af stabil høj kvalitet. Dette er vores fokuspunkt for at vi, kan levere den bedst mulige service. Med vores rengøring er intentionen, at skabe en bedre arbejdsplads med et godt indeklima. Dette gør vi ved at rengøre alle overflader grundigt, for at give jer en renere og sundere arbejdsplads. Alt dette er med til at påvirke medarbejdernes trivsel.

Undersøgelser viser at man kan øge produktiviteten med op til 20%, når medarbejderne arbejder i rene og friske omgivelser. Derfor tror vi på at rengøring, ikke blot er en opgave der skal klares hurtigt. Men det er derimod et vigtigt middel, for at hjælpe på medarbejdernes trivsel og velvære. I sidste ende er det med til at skabe værdi for jer som virksomhed.

Vi tror på at vi kan skabe en bedre arbejdsplads for jer, med vores erhvervsrengøring i Gladsaxe.

35 års erfaring med erhvervsrengøring

Vi har 35 års erfaring inden for rengøringsbranchen. Med det i baggagen, tør vi godt kalde os eksperter indenfor området. Dette gør vi fordi vores kundetilfredshed, blandt vores kunder er høj. Vi har prøvet de fleste rengøringsopgaver i løbet af de 35 år, og de opgaver som vi tilbyder indenfor området, spænder bredt.

Hvis du har en anderledes opgave der kræver noget erfaring, snilde eller måske skal der leves op til nogle krav ift. klinikker, restauranter osv.?

Så kontakt os på 40 73 08 04 og så er vi sikre på, at sammen kan vi finde den helt rigtige løsning til jeres erhvervsrengøring i Gladsaxe. Alt vi laver er justeret efter jeres behov og vi planlægger vores arbejde, ud fra jeres ønsker og krav. Man kan også udfylde vores kontaktformular, så skal vi nok vende tilbage hurtigst muligt.

Priser på Erhvervsrengøring i Gladsaxe

Priser på erhvervsrengøring i Gladsaxe er meget varierende, afhængigt af opgavens størrelse og hvilke ønsker og krav der er. Vi er generelt set specialiseret inden for erhvervsrengøring af klinikker, kontorer, butikker og lagerbygninger.

Med vores kendskab er vi erfarne på hvilke områder der kan spares, og hvor det er nødvendigt at bruge flere ressourcer, for at kvaliteten er i top. Selv med dette for øje kan vi garantere at I får en konkurrencedygtig pris, i forhold til kvaliteten af den høje service.

Kontakt os for at høre mere

Hvis I ønsker at høre mere omkring hvad vi kan tilbyde jer, i forhold til erhvervsrengøring i Gladsaxe. Så kontakt os via vores kontaktformular, via mail: info@rengoringsfirma.dk eller ring på tlf. nr. 40 73 08 04. Så finder vi helt sikkert en god løsning der passer jer!