Erhvervsrengøring med fokus på kvalitet i Glostrup

​​De fleste elsker at møde ind på arbejde til lokaler, der er rengjorte og ryddelige, da det virker indbydende og sender et godt signal overfor kollegaer såvel som kunder. Derfor vælger mange virksomheder at investere i erhvervsrengøring, for netop at sikre at omgivelserne er i top. Det er her vi, ​​DAMKIER SERVICE, kommer ind i billedet som det effektive rengøringsfirma, der kan klare enhver opgave stor såvel som lille. Vi tilbyder erhvervsrengøring i Glostrup – uanset om det er butikslokaler, lagerbygninger, klinik eller kontorer.

Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud om erhvervsrengøring i Glostrup via vores telefon 40730804, eller skriv til os på mail info@rengøringsfirma.dk.

Vi tager udgangspunkt dine ønsker og behov

Vores medarbejdere er alle dygtige og pålidelige fagfolk, der leverer et kvalitetsresultat hver gang. Vi går med andre ord ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og holder altid vores aftaler. Måden vi griber samarbejdet an på er gennem en tæt dialog, ærlighed og stor fleksibilitet. Vi vil derfor gerne høre om, hvilke udfordringer, ønsker og behov I har i jeres virksomhed. Sammen kan vi skræddersy den aftale, der passer jer bedst.

Med ​​DAMKIER SERVICE som rengøringsfirma, kan I se frem til:

  • ​Erfarne fagfolk – vi har 35 års i branchen.
  • ​Samarbejde, der bygger på tillid, ærlighed og pålidelighed.
  • ​Et resultat, der er af høj kvalitet – hver gang.
  • ​Kundeservice, der sikrer en tæt og god dialog.

Kontorrengøring med fokus på kvalitet

I ​​DAMKIER SERVICE får du en samarbejdspartner, der sætter en ære i at udføre et godt stykke rengøringsarbejde. Søger du kontorrengøring i Glostrup, så tag kontakt til os – vi ved, hvor vigtigt et rent kontormiljø er for arbejdsglæden, trivslen og hverdagen på job.

Hos ​​DAMKIER SERVICE har vi stor erfaring, netop når det gælder kontorrengøring. Vi sørger for at levere jeres kontorlokaler rengjorte helt ind i hjørnerne, så I kan fokusere på det, I gør bedst. Vi sørger desuden for at desinficere overfladerne på kontoret, så de er rene til når I møder ind på arbejde.

Vores ord er gyldigt

Hos DAMKIER SERVICE har vi fokus på direkte kommunikation og sætter stor pris på ærlighed mellem kunden og os. Derfor sørger vi for at indgå en aftale, som er tydelig og lever op til de specifikke behov og ønsker, du som kunde har vedrørende din erhvervsrengøring. Målet er, at etablerer en aftale, hvor begge parter er indforstået med, hvad der skal gøres præcist, og hvad der skal sættes fokus på.

Når en aftale er indgået, er det vigtigt for os at holde vores ord. Vi er et pålideligt og troværdigt firma som yder topklasse erhvervsrengøring, og så skal vi selvfølgelig også fremstå sådan. Hvis vi mod alt forventning ikke har mulighed for at opfylde vores ord, skal kunden informeres med det samme og så finder vi sammen en løsning, der opfylder dine ønsker og behov.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Vælg et rengøringsfirma med erfaring

Et af vores varemærker er ren samvittighed. Når vi indgår en aftale, så holder vi den, lige som at vi sætter en stor ære i at levere et ordentligt stykke arbejde. Det sikrer vi ved at ansætte folk, der er pålidelige og kompetente. Vi og vores medarbejdere har 35 års erfaring i rengøringsbranchen, og netop erhvervsrengøring er en af vores spidskompetencer.

Når vi opstarter et samarbejde med en kunde, sørger vi for at relationen bliver tillidsfuld. Det kommer bl.a. til udtryk i vores værdier:

  • Vi har 35 års erfaring
  • Vi vægter ærlighed højt
  • Vi leverer arbejde af høj kvalitet
  • Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere
  • .. og ikke mindst god service

Kendskab til markedet

Vi har efterhånden et rigtig godt kendskab til branchen og vi ved hvilke punkter, der er vigtige at justerer på, for at du som kunde får en god oplevelse og et godt resultat. Derfor har vi skåret de unødvendige ting fra og sørget for, at du får mest mulig ud af dine penge. Vi leverer et kvalitetsresultat til konkurrencedygtige priser og kundetilfredsheden ligger i top med /5 stjerner på trustpilot. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud på din erhvervsrengøringsopgave.  

Kontakt os for mere information om vores erhvervsrengøring

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.