Erhvervsrengøring med fokus på kvalitet i Brøndby

​​Stabilitet, ærlighed og høj kvalitet – dette vægter DAMKIER SERVICE meget højt. Vi er et rengøringsfirma, som kører ud og ordner både erhvervsrengøring, kontorrengøring og ejendomsservice. Har du placering i Brøndby kommune, kommer DAMKIER SERVICE gerne og hjælper med dine rengøringsønsker.

Vi går op i kvalitet og gør altid vores arbejde ordentligt – du kan altså i høj grad forvente et rengøringsfirma, som er til at stole på, og som lytter til dig og dine behov.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Vi er specialister i erhvervsrengøring i Brøndby

Hos DAMKIER SERVICE går vi op i at lytte til kunden, og vi vil gerne gå i dialog om at løse dine ønskede opgaver. Derfor mener vi også, at vi favner rengøringsfaget bredt – vi er dog særligt specialister i erhvervsrengøring. Vi klarer rengøringen til perfektion, uanset hvad det drejer sig om – det kan være i din butik, lagerbygning eller klinik.

Folk du kan stole på

Erhvervsrengøring til dig i Brøndby kommune

Hos DAMKIER SERVICE vil vi gerne stå stærkt frem med vores værdier. Det er disse værdier, som gør os til det gode rengøringsfirma, vi er:

-​ Vi har 35 års erfaring i branchen

-​ Vi vægter ærlighed højt

-​ Vi leverer arbejde af høj kvalitet

-​ Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

-​.. og ikke mindst god service

Kontakt os for mere information om vores erhvervsrengøring

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for erhvervsrengøring. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.