Din vej til en Førsteklasses Erhvervsrengøring i Valby

Hos DAMKIER SERVICE beskæftiger vi os med samtlige erhvervsrengøringsydelser. Ydelser vi samlet set har +35 års erfaring med at håndterer. Derfor kan vi med sikkerhed sige, at hvis du leder efter en førsteklasses erhvervsrengøring i Valby, kan du trygt betro dig vores service. Vores team består af en god håndfuld kompetente rengøringsfagfolk, der alle sammen deler en fælles lidenskab og engegement for rengøring.

 Et samlet mål vi alle sigter efter her hos DAMKIER SERVICE, er at leverer den bedste erhvervsrengøring i Valby for dig, uanset hvilke ønsker og behov du har. For at give dig en god kundeoplevelse mener vi, at det ikke kun kræver et rengøringsresultat af høj kvalitet, men det kræver også en god personlig service. Af den grund sørger vi for en tæt dialog mellem hindanden. Så vi er opmærksomme på, hvilke krav du har til opgaven og du løbende ved hvilke arbejdsopgaver, vi går rundt og laver.

Ring til os på 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk, så finder vi en løsning på dit rengøringsproblem i Valby.

En sikker erhvervsrengøring i Valby

Når du modtager en erhvervsrengøring fra vores side af, er det vigtigt at du føler dig tryg og sikker i dit valg. I vores firma vægter vi ærlighed højt og det er væsentligt, at vores kunder ser os som værne stabile og troværdige i vores rengøringsserviceservice og personlige betjening. Derfor sørger vi for, at vi er tilfredse med vores arbejde, inden vi går fra stedet. Hvis du eventuelt er utilfreds med resultatet, må du endelig kontakte os, så vi kan snakke om tingende og rette op på problemet.

Rene og sunde arbejdspladser

Som fuldtidsarbejder opholder du dig det meste af dagen på dit arbejde. Derfor ved vi også, hvor meget ens arbejdsplads miljø kan påvirke en. Hvis din arbejdsplads er rodet og beskidt, har det en tendens til at smitte af på det arbejde, der skal udføres. Effektivitet falder løbende og energiniveauet bliver mindre, eftersom indeklimaet ville føles tungt og indelukket.

 En grundig rengøring med de rette rengøringsmaterialer og metoder, vil derfor forbedre medarbejdernes velvære og sørge for de ikke bliver generet af beskidte omgivelser. Vi forstår hvor nødvendig en ordentlig rengøring er og derfor sørger vi for du får den rette erhvervsrengøring i Valby du fortjener. kontakt os på mobil, mail eller ved at udfylde vores formular, så vender vi tilbage til dig med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde dig, i form af erhvervsrengøring i Valby, så kontakt os via mail: info@rengoringsfirma.dk, på tlf. nr. 40 73 08 04, eller udfyld vores kontaktformular. Så finder vi en løsning der passer jer.

Kontakt os for mere information om vores erhvervsrengøring

Hvis du ønsker at hører mere om hvad vi kan tilbyde, så kontakt os gerne via vores kontaktformular, via mail: info@rengoringsfirma.dk eller ring til os på tlf. 40 73 08 04 så finder vi en løsning der passer dig!