Erhvervsrengøring Ballerup

Hos DAMKIER SERVICE kan vi tilbyde en gennemført kvalitetssikker erhvervsrengøring for din virksomhed i Ballerup. Med vores 35 års erfaring i branchen står vi klar med en selvsikker attitude, de rette værktøjer og et formål om at udfører en fænomenal rengøring, til vores kunder i Ballerup og rundt omkring på Sjælland.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Et superteam af rengøringsfolk til din erhvervsrengøring i Ballerup

Vi har med vores 35 års erfaring efterhånden samlet os et professionelt team af dygtige rengøringsfolk, der hver især byder ind med en masse kompetencer og evner. Deres ekspertise indenfor erhvervsrengøring har gjort, at vi kan tilbyde en grundig og effektiv rengøring uanset opgavens størrelse eller besværlighed. Hos DAMKIER SERVICE er vores rengøringsfolk nysgerrige og passioneret efter at finde den bedste rengøringsløsning til den pågældende erhvervsrengøring. Så du som kunde modtager den mest optimale rengøring og får så meget ud af vores tid som muligt. Selvom vi er effektive, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten i vores arbejde, da vi ved en ordentlig rengøring, har en relativ stor indflydelse på arbejdspladsen.   

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Tørre støv af

  Erhvervsrengøring er en investering

  Vi ved fra erfaring, hvor stor betydning en ordentlig erhvervsrengøring har for arbejdspladsen og dens medarbejdere. En rengøring er til for at fjerne snavs og bakterier fra dit arbejdsområde og lignende steder du befinder dig, så du undgår at blive syg og efterfølgende starte en smittekæde. Derudover har det en stor effekt på effektiviteten af arbejdet og medarbejdernes velvære. Derfor sørger vi altid for at hver opgave bliver udført ned til mindste detalje og vi kan være stolte over, det vi har leveret.

  Et rent område udviser struktur, vedligeholdelse og professionalisme overfor kunderne. En hovedrengøring er derfor ikke kun vand, sæbe, klud og spand, men derimod også oprydning og sortering af diverse inventar. Skraldespanden skal tømmes og der skal være sæbe, toiletpapir og poser til rådighed for at fyldestgøre en ordentlig rengøring. Kontakt os i dag og modtag et uforpligtende tilbud med en konkurrencedygtig pris.      

   

  Fokus på Kundebehov og tæt samarbejde

  Når vi udfører en rengøringsopgave, sørger vi for at forberede os og lave et dybdegående forarbejde, så vi ved, hvad vi skal have fokus på og hvordan vi skal håndtere det. Det kan vi kun gøre igennem en tæt dialog mellem os og dig som kunde. Med et godt samarbejde giver det nogle bedre resultater, da det hjælper os til at forstå dine behov og ønsker. Vores arbejde er justeret efter hvilke behov og ønsker du har, uanset hvor komplekst eller indviklet det nu må blive.  

  Vi står klar til at hjælpe​

  Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


   Stabil og dygtig rengøringshjælp

   Rengøringsvask - Kontorrengøring

   Vores serviceses

   Vi har mange forskellige erhvervsrengøringsopgaver fra virksomheder i alle størrelser og derfor er vi sikrer på, at vi også kan hjælpe dig med din erhvervsrengøring i Ballerup. Her er nogle af de overordnede serviceydelser, vi beskæftiger os med og er specialister i.

   • Rengøring af kontorer
   • Rengøring af butikker 
   • Rengøring af lagerbygninger
   • Rengøring af klinikker herunder tandlæge, massage, psykolog
   Google

   ★★★★★

   Anbefaler dette firma

   Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
   google
   Pernille
   via Google

   ★★★★★

   RENGØRING I TOPKVALITET

   SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
   google
   Ole
   via Google

   ★★★★★

   Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

   Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
   google
   Casper
   via Google
   Trustpilot

   ★★★★★

   Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

   Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
   Trustpilot stjerne
   Charlotte
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

   Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
   Trustpilot stjerne
   ANB
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

   Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
   Trustpilot stjerne
   Tine
   via Trustpilot

   Kontakt os for mere information om vores erhvervsrengøring

   Kontakt os i dag, så snakker vi om din erhvervsrengøringsopgave og finder en løsning sammen der tilfredsstiller dine behov og ønsker. Du kan få fat på os på mobil 40 73 08 04, mail  info@rengoringsfirma.dk eller ved at udfylde vores formular her på siden 

   Kontakt os for rengøring

   About us - Om os - Vinduespolering

   Kontaktinfo

   Kontakt os for rengøring

   Kontaktinfo

   Andre byer hvor vi yder Erhvervsrengøring: