Erhvervsrengøring i Gentofte

Hos DAMKIER SERVICE er eksperter inden for erhvervsrengøring.
Med vores service lægger vi særligt vægt på, høj kvalitet og stabilitet. Derudover ønsker vi at give dig et renere arbejdsmiljø. Vi tilbyder erhvervsrengøring i Gentofte, se mere nedenfor.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Erhvervsrengøring med fokus på kvalitet i Gentofte

Hvis du er på udkig efter erhvervsrengøring i Gentofte, så er du landet det rette sted. Her hos os, finder du en professionel samarbejdspartner, der med glæde klarer erhvervsrengøringen for jer. Vi gør rent i hele Gentofte kommune og i byerne i en radius af 50 km. fra København. Vores erfaring spænder bredt, hvilket gør os til specialister i alt fra kontorer og lagerbygninger til klinikker og butikker. Hos ​​DAMKIER SERVICE sætter vi en ære i at leveret et godt stykke arbejde – skal vi også tage os af erhvervsrengøringen hos jer?

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Damkier Service Støvsugning

  Få hjælpe med din erhvervsrengøring i Gentofte

  Der er ikke noget bedre end at møde ind på arbejde i rene og ryddelige omgivelser – og det gælder både de ansatte og de kunder, som måtte komme forbi kontoret i løbet af dagen. Rene lokaler sender et signal om professionalisme, ansvarlighed og seriøsitet, uanset hvilket erhverv man befinder sig i. Og det er netop det, vores erfarne fagfolk kan være med til at sørge for.

  Vores medarbejdere er dygtige og pålidelige folk, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde – og så ved vi, hvordan man kommer ud i krogene. Vi vægter dialogen højt, og bestræber os på at skabe en tillidsfuld kontakt med alle vores kunder.

  Du skal vælge ​​DAMKIER SERVICE fordi:

  ·​Vi har 35 års erfaring i branchen

  ·​Ærlighed og pålidelig i vores kerneværdier

  ·​Vi levere altid et resultat af høj kvalitet

  ·​Du kan regne med stabilitet fra alle vores medarbejdere

  ·​Vi ønsker stærke samarbejder, og leverer altid en god service

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores erhvervsrengøring

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Erhvervsrengøring: