Erhvervsrengøring Lyngby

DAMKIER SERVICE tilbyder topklasse erhvervsrengøring i Lyngby. Hvis du værdsætter et grundigt stykke arbejde, stabile og pålidelige folk der kvalitetssikre og har en passion for faget, så kan du trygt vælge os. Læs nærmere om hvad vi kan tilbyde dig.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Din specialist i Erhvervsrengøring Lyngby

Igennem vores 35 års erfaring inden for branchen, har vi opbygget en del ekspertiser indenfor samtlige erhvervsrengøringsydelser. Vi har et stort kendskab til erhvervsrengøring af butikker, kontorer, lagerbygninger og klinikker. Uanset opgavens omfang eller krav kan vi forsikre dig om, at vi sagtens kan klare opgaven og dermed tilfredsstille dine behov og ønsker. Vi er løsningsorienteret, hvilket vil sige at hver enkelt opgave vi støder på, finder vi frem til den bedst mulige løsning, til at håndterer din erhvervsrengøring i Lyngby. 

Hver opgave er derfor ikke nødvendigvis den samme, da vi justerer vores arbejde efter dine ønsker og krav til erhvervsrengøringsopgaven. Ring til os på 40 73 08 04 og hør mere om vores serviceydelser, og hvad vi kan gøre for dig.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Tørre støv af

  Din arbejdsplads fortjener den bedste erhvervsrengøring i Lyngby

  Vores rengøringsfirma ved ud fra erfaring, hvor vigtigt et rent arbejdsmiljø er. Uden et rengjort arbejdsområde kan effektiviteten og kvaliteten af arbejdet dale. Derudover vil medarbejdernes energi blive påvirket i et negativt omfang, da indeklimaet vil føles tungt og være forurenet af støv og andre partikler. Af den årsag er der derfor ikke plads til sjusket halve løsninger, når det handler om erhvervsrengøring i Lyngby.

  Seriøsiteten af vores arbejde ligger på et professionelt niveau og hele vores team har en fælles passion for at opnå den perfekte rengøring til kunderne. Uanset hvor lille eller stor opgaven er. Kontakt os på  info@rengoringsfirma.dk eller ring til os for at høre mere om hvad vi kan gøre for dig. 
   

  Kvalitet kommer ikke af sig selv

  Her hos DAMKIER SERVICE sørger vi for at kvalitetssikre vores arbejde og give dig den personlige betjening du fortjener. Den høje kvalitet ligger ikke kun i vores endelige resultat af arbejdet, men også i dialogen mellem os og dig som kunde. Det er vigtigt for os, at du er med hele vejen i vores aftale og at du ikke er i tvivl om, hvad vi foretager os af jobopgaver. Vi er nemlig et erfarent og pålideligt rengøringsfirma i Lyngby, som du trygt kan stole på og det viser vi igennem vores dedikerede arbejde og tætte kommunikation.

  Kontakt os og modtag et uforpligtende tilbud om din erhvervsrengøring i Lyngby. Du kan ringe til os på 40 73 08 04 eller skrive til os på mail info@rengoringsfirma.dk.

  Vi står klar til at hjælpe​

  Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


   Google

   ★★★★★

   Anbefaler dette firma

   Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
   google
   Pernille
   via Google

   ★★★★★

   RENGØRING I TOPKVALITET

   SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
   google
   Ole
   via Google

   ★★★★★

   Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

   Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
   google
   Casper
   via Google
   Trustpilot

   ★★★★★

   Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

   Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
   Trustpilot stjerne
   Charlotte
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

   Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
   Trustpilot stjerne
   ANB
   via Trustpilot

   ★★★★★

   Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

   Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
   Trustpilot stjerne
   Tine
   via Trustpilot

   Kontakt os for mere information om vores Erhvervsrengøring

   Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker for erhvervsrengøring. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

   Kontakt os for rengøring

   About us - Om os - Vinduespolering

   Kontaktinfo

   Kontakt os for rengøring

   Kontaktinfo

   Andre byer hvor vi yder Erhvervsrengøring: