Kontorrengøring med fokus på kvalitet

Søger du et rengøringsfirma, som yder et kontorrengøring af topkvalitet, så er DAMKIER SERVICE det oplagte valg. Vi har hjemsted i Ballerup, men søger at komme langt omkring med vores rengøring – derfor kan du nu også lave en rengøringsaftale med DAMKIER SERVICE i og omkring Albertslund. Vi klarer det meste inden for rengøringsfeltet. Så kontakt os endelig for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med, og ligeledes hvordan vi kan hjælpe din virksomhed bedst muligt.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Kontorrengøring er en investering

Kontorrengøring er en investering for din virksomhed, for vi har erfaret, at medarbejderne bliver ekstra glade for at møde ind til rengjorte lokaler – og dette er ligeledes godt for arbejdsmoralen og for trivslen generelt.

Hos DAMKIER SERVICE har vi mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Gennem årene har vi fået skabt et stort team af dygtige og pålidelige medarbejdere, som altid yder sit bedste. Vi klarer alle opgaver, og vi lover, at du bliver tilfreds med resultatet.

Folk du kan stole på

Stærke værdier, som vi vægter højt:

  • Vi har 35 års erfaring 
  • ​Vi vægter ærlighed højt
  • ​Vi leverer arbejde af høj kvalitet
  • ​Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere
  • ​.. og ikke mindst god service

Kontakt os for mere information om vores Vinduespudsning

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.