Professionel rengøring af kontor i høj kvalitet

Har din virksomhed brug for professionel kontorrengøring af den bedste kvalitet? Vi udfører din rengøring af kontor i Herlev.

Vi har stor erfaring indenfor rengøring generelt, men vi er specialister indenfor erhvervsrengøring, herunder kontorrengøring. Vi har altid fokus på at levere arbejde af høj kvalitet, og vi gør rent, så det kan ses, også i detaljen. Vi sætter en ære i at udføre rengøringsarbejdet ordentligt, da vi vægter jeres tilfredshed højst.

Vi garanterer en grundig kontorrengøring hver gang

Vælger du Damkier Service til din kontorrengøring, kan du være sikker på at få en effektiv og grundig rengøring af kontoret hver gang. 

Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring bag sig, og efterlader altid dit kontor skinnende rent og støvfrit. Hos os er din tilfredshed vores højeste prioritet, og du kan derfor forvente at vi altid yder den bedste service. Skulle du alligevel mod forventning ikke være tilfreds med vores arbejde, så kontakt os med det samme. 

Vi kommer hurtigt ud, og går ikke før du er 100% tilfreds. Af den årsag har vi også opnået 4,5 / 5 stjerner på Trustpilot, hvilket er din garanti for et veludført stykke rengøringsarbejde. 

Kontakt os

Din miljørigtige løsning til kontorrengøring

Vi benytter altid miljørigtige produkter, der sikrer, at dit kontor ikke bliver fyldt med kemikalier eller kemiske lugte, som skulle være til gene for dig. Vi klarer både enkelte opgaver indenfor kontorrengøring, men laver også aftaler med besøg i faste intervaller. Uanset kontorets størrelse, så klarer vi med glæde din arbejdsplads. 

Vi skræddersyer et tilbud, der passer til lige præcis jeres behov. Prisen afhænger i høj grad af kontorets størrelse, samt hvor tit det skal rengøres. Uanset hvad kan du forvente en rengøring af kontoret, der gør dine medarbejderes dag bedre. Vi udfører opgaven med et smil, og møder altid op i godt humør.
 

Få et tilbud på kontorrengøring i Herlev

Halter det med rengøring på kontoret? Få et professionelt rengøringsfirma til at løse opgaven for jer og mød ind til et skinnende rent kontor, som byder ind til dig og dine kollegaers arbejdsglæde. 

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller kunne du tænke dig at høre mere om vores priser på kontorrengøring, så kontakt os i dag og fortæl om virksomhedens behov. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. 

Vores telefon er altid åben på 40 73 08 04, på mail info@rengoringsfirma.dk eller via kontaktformularen. Vi ser frem til at høre fra jer!