Kontorrengøring i Herlev

Rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring. 

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​P.A​. RENGØRING

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Kontorrengøring med fokus på kvalitet

P.A. Rengøring tilbyder kontorrengøring i Herlev. Vi udfører altid vores rengøringsarbejde ordentligt og sætter en stor ære i kvalitet, ærlighed og stabilitet. Vi hos P.A. ønsker at komme langt omkring med vores rengøringsekspertise og tilbyder dermed kontorrengøring i Herlev kommune.

Hos P.A. Rengøring leverer vi professionel rengøring, og ingen opgaver er hverken for store eller for små hos os. Vi løser alle opgaver, og går i detaljen, så det kan ses i hjørnerne.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  P.A Støvsugning 3

  Kontorrengøring er en investering

  Rene kontorlokaler er vigtige for trivslen på en arbejdsplads. P.A. Rengøring vil derfor være en investering, da rene omgivelser er bedst for arbejdsmiljøet – hvilket kan lede til bedre resultater på arbejdspladsen. Hos P.A. Rengøring er vi fleksible, og vi kan skræddersy en rengøringsaftale, som matcher netop jeres behov.

  Vi benytter desuden svanemærkede rengøringsartikler, da vi naturligvis holder af en ren natur.

  Hvorfor vælge P.A. Rengøring?

  Du skal vælge P.A. Rengøring fordi:

  -​Vi har mere end 30 års erfaring

  -​Vi vægter ærlighed højt

  -​Vi leverer arbejde af høj kvalitet

  -​Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere

  -​.. og ikke mindst god service

  Kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud om kontorrengøring i Herlev via vores telefon 40730804, eller skriv til os på mail info@rengøringsfirma.dk

  Folk du kan stole på

  Rengøring af bordben
  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores Vinduespudsning

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo