​Kontorrengøring i Hvidovre med fokus på kvalitet

Søger du professionel kontorrengøring i Hvidovre til din virksomhed? Vi tilbyder erhvervsrengøring af kontorer i Hvidovre og omegn – i en radius af 50 km. omkring København. Vi har stor erfaring inden for rengøringsbranchen, men er særligt specialister, når det gælder erhvervsrengøring.

Trænger din virksomheds kontorlokaler til en fast rengøringsaftale, så arbejdsmiljøet er rent og ryddeligt, så kan I roligt tage fat i os. Vi har 35 års erfaring med rengøring til private og erhverv, og vi sætter en ære i at løse opgaven for vores kunder. Vi ved, hvor vigtigt miljøet er for trivslen på arbejdspladsen.

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Når vi laver en samarbejdsaftale med en virksomhed, så gør vi det med stor fokus på at aftalen skal være tillidsfuld, fleksibel og skræddersyet til kundens behov. Vi udfører en bred vifte af rengøringsopgaver, når det gælder kontorer – både hovedrengøring og desinficering af overflader, men også vinduespolering og trappevask. Uanset hvilken form for kontorrengøring I har behov for, så går vi i detaljen og efterlader lokalerne pletfrie.

Vores værdier er bl.a.

  • ​Ærlighed
  • ​Høj kvalitet
  • ​Stabilitet
  • ​God service

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, og hvilke priser vi kører med, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud på kontorrengøring i Hvidovre. 

Kontakt os for mere information om vores Vinduespudsning

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.