Kontorrengøring med fokus på kvalitet

Hos DAMKIER SERVICE har vi mange års erfaring med erhvervsrengøring, og det gør os til et oplagt valg for dig, der søger professionel kontorrengøring i Lyngby. Vi udfører en bred vifte af rengøringsopgaver i en radius af 50 km. omkring København.

Vi har fokus på at levere et god stykke arbejde, der lever op til både dine og vores egne forventninger. Derfor sørger vi for at medarbejderne hos er pålidelige, kompetente og glade for det, de laver. Det sikrer i sidste ende, at vi kan levere et godt og tilfredsstillende resultat. Vi kommer ud i alle krogene, ser detaljerne og sørger desuden for at desinficere overflader, så kontoret er rent, til når I møder ind på arbejde igen.

Vores værdier er bl.a.

  • ​Ærlighed
  • ​Høj kvalitet
  • ​Stabilitet
  • ​God service

Stabil og dygtig rengøringshjælp

Invester i rengøring af dit kontor

Hvem sætter ikke pris på at arbejde i rene og ryddelige omgivelser? Langt de fleste medarbejdere vil sige, at et rengjort kontor spiller en stor rolle i trivslen på arbejdspladsen. Derfor kan professionel kontorrengøring være en god investering for dig og din virksomhed. Ønsker du et uforpligtende tilbud på din rengøringssituation, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vores telefon er altid åben – ring på 40 73 08 04 – eller skriv en mail til os på info@rengoringsfirma.dk.

Kontakt os for mere information om vores Vinduespudsning

Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.