Kontorrengøring i Albertslund

Vi har over 35 års erfaring med kontorrengøring. Kontakt os i dag og lad os bevise overfor dig hvorfor vi skal stå for din kontorrengøring i Albertslund.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Kontorrengøring med fokus på kvalitet

Søger du et rengøringsfirma, som yder et kontorrengøring af topkvalitet, så er DAMKIER SERVICE det oplagte valg. Vi har hjemsted i Ballerup, men søger at komme langt omkring med vores rengøring – derfor kan du nu også lave en rengøringsaftale med DAMKIER SERVICE i og omkring Albertslund. Vi klarer det meste inden for rengøringsfeltet. Så kontakt os endelig for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med, og ligeledes hvordan vi kan hjælpe din virksomhed bedst muligt.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Vask

  Kontorrengøring er en investering

  Kontorrengøring er en investering for din virksomhed, for vi har erfaret, at medarbejderne bliver ekstra glade for at møde ind til rengjorte lokaler – og dette er ligeledes godt for arbejdsmoralen og for trivslen generelt.

  Hos DAMKIER SERVICE har vi mange års erfaring inden for rengøringsbranchen. Gennem årene har vi fået skabt et stort team af dygtige og pålidelige medarbejdere, som altid yder sit bedste. Vi klarer alle opgaver, og vi lover, at du bliver tilfreds med resultatet.

  Stærke værdier, som vi vægter højt:

  • Vi har 35 års erfaring 
  • ​Vi vægter ærlighed højt
  • ​Vi leverer arbejde af høj kvalitet
  • ​Du kan forvente stabilitet fra alle vores medarbejdere
  • ​.. og ikke mindst god service

  Folk du kan stole på

  Rengøring af bordben - Erhvervsrengøring
  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores Vinduespudsning

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo