Trappevask i Brønshøj

Rengøringsfirma med 35 års erfaring. 

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Trappevask med fokus på kvalitet

Rene og overskuelige omgivelser er vigtigt for trivslen og et godt velbefindende. Så hvorfor ikke hyre en stabil og kompetent samarbejdspartner, som kan sørge for et ryddeligt og pænt trappeareal i din erhvervsejendom eller beboerforening? DAMKIER SERVICE har 35 års erfaringen inden for alle tænkelige rengøringsydelser og tilbyder rengøring af høj kvalitet – herunder trappevask. Ingen opgaver er for store eller for små for vores erfarne og dygtige rengøringsteam, som klarer enhver trappevask med et smil.

Søger du kvalitetsbevidst trappevask i Brønshøj eller omegn? Vores hovedsæde er beliggende i Ballerup Kommune, og vi tilbyder trappevask i de omkringliggende byer – heriblandt Brønshøj. Vi sætter en ære i at give alle vores kunder personlig og god service, og derfor tilbyder vi naturligvis skræddersyede rengøringsløsninger til dig. 

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Trappevask

  Professionel og stabil trappevask

  ​Vi prioriterer ikke kun kvalitet, ærlighed og stabilitet internt i vores virksomhed, men også i samarbejdet med vores kunder. Brænder du inde med specifikke ønsker til rengøringsarbejdet? DAMKIER SERVICE lytter med stort engagement til dit specifikke behov, og vi gør vores ypperste for at strikke et godt tilbud på trappevask sammen til dig. Lad os tage en uforpligtende snak om dit behov for trappevask.

  Fang os enten på telefonen eller send os en mail – vi står klar i den anden ende med god service, skarpe medarbejdere og det rette udstyr. 

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for mere information om vores Vinduespudsning

  Kontakt os i dag og lad os høre om jeres behov og ønsker. Vi står altid klar til en ganske uforpligtende samtale på telefon 40 73 08 04 eller til vores mail på info@rengoringsfirma.dk.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo