Kontorrengøring

Her hos DAMKIER SERVICE er vi professionelle indenfor kontorrengøring. Vi har massere af erfaring og gør en dyd ud af at det hele står kniv skarpt, når vi går fra bygningen. Lyder kontorrengøring som noget for jer? Så kontakt os på 40 73 08 04

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

​Kontorrengøring i Storkøbenhavn

Har din virksomhed brug for professionel kontorrengøring af den bedste kvalitet? Vi udfører rengøring af kontor i Ballerup, fra Måløv til Skovlunde. Vi gør dog rent i en radius af 50 kilometer omkring København, så du finder os også i Herlev, Rødovre, Brøndby, Vallensbæk, Albertslund, Glostrup, Lyngby, Taastrup og Hvidovre.

Vi har stor erfaring indenfor rengøring generelt, men vi er specialister indenfor erhvervsrengøring, herunder kontorrengøring. Vi har altid fokus på at levere arbejde af høj kvalitet, og vi gør rent, så det kan ses, også i detaljen. Vi sætter en ære i at udføre rengøringsarbejdet ordentligt, især fordi vi godt kan lide vores arbejde.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Investering i kontorrengøring

  Vi er meget bevidste om, at rene lokaler er særdeles vigtige for trivslen. Alle mennesker sætter pris på rene og ryddelige omgivelser, men især på en arbejdsplads er det vigtigt, at medarbejderne føler sig godt tilpas. Kontorrengøring er derfor også en investering i bedre arbejdsmiljø, hvilket dernæst leder til bedre resultater på arbejdspladsen. Apropos miljø arbejder vi udelukkende med Svanemærkede rengøringsartikler, naturligvis fordi vi også holder af en ren natur.

  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøring af bord Damkier Service - Kontorrengøring

  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøringsvask - Kontorrengøring

  Hårdarbejdende medarbejdere til kontorrengøring

  Ren samvittighed er også et varemærke, og vores medarbejdere er alle dygtige, pålidelige og hårdtarbejdende folk. Vi leverer altid et ordentligt stykke arbejde, og vi er til at stole på. Når vi indgår en aftale, så holder vi den. Vi har 35 års erfaring i rengøringsbranchen, og vi påtager os rengøring indenfor en meget bred vifte, også hvad angår kontorrengøring, Vinduespolering

  trappevask, hovedrengøring – vi klarer det hele. Vi er desuden fleksible og laver gerne skræddersyede aftaler, der passer netop til jer og jeres behov. Du kan læse mere om hvordan vi har løst tidligere opgaver her. 

  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud på kontorrengøring

  Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde, eller kunne du tænke dig at høre om vores priser på kontorrengøring, så kontakt os i dag og fortæl om virksomhedens behov. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud. 

  Vores telefon er altid åben på 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk. Vi ser frem til at høre fra jer!

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Kontorrengøring: