Erhvervsrengøring

Rengøringsfirma med mere end 30 års erfaring med erhvervsrengøring.
4,5/5 Stjerner på Trustpilot

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​P.A​. RENGØRING

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Erhvervsrengøring i Storkøbenhavn

​​Har du brug for professionel erhvervsrengøring? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi gør rent i hele Ballerup kommune, fra Måløv til Skovlunde, men har kunder over alt i Storkøbenhavn – både i Herlev, Rødovre, Brøndby, Glostrup, Taastrup, Gentofte og Vallensbæk.

Vi favner bredt inden for rengøringsfaget, men vi er specialister i erhvervsrengøring. Hvad enten det drejer sig om butikker, kontorer, lagerbygninger eller klinikker, så klarer vi rengøringen til perfektion. Alle mennesker befinder sig bedst i rene omgivelser, og på en arbejdsplads er det bevist, at de ansatte arbejder bedre, hvis lokalerne er ordentligt rengjorte.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøring af bordben - Erhvervsrengøring

  Udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov

  Vores medarbejdere er alle dygtige og pålidelige folk, der sætter en ære i at udføre et ordentlig stykke arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi holder altid vores aftaler. Vi tilstræber et tæt samarbejde med vores kunder, fordi vi tror på, at vi i fællesskab bedst kan finde de rigtige løsninger. 

  Fortæl os derfor om netop din virksomheds behov for erhvervsrengøring, så skal vi nok opfylde jeres ønsker. Hvilken type rengøring har I brug for, og hvor ofte? Vi gør rent i en radius af 50 kilometer omkring København til konkurrencedygtige priser. 

  Investering i erhvervsrengøring

  For mange af vores kunder betyder det naturligvis også meget i forhold til deres kunder, at lokalerne er rene og ryddelige. Erhvervsrengøring og kontorrengøring er derfor en god investering for vores kunder, fordi deres virksomhed må tage udgangspunkt i rengjorte omgivelser for at få de maksimale betingelser. Her kommer vi ind i billedet som det effektive rengøringsfirma, der tilbyder rengøring til erhverv af topkvalitet og med stor erfaring og faglig bredde. Kontakt os her 

   

  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøringsfirma - Erhvervsrengøring
  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Vi står altid klar med en god aftale på erhvervsrengøring

  Kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk for mere information og en eventuel fast aftale om erhvervsrengøring i jeres virksomhed. Vi står altid klar med et godt tilbud, om det på en fast aftale eller blot en enkelt rengøring.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo