Erhvervsrengøring

Hos DAMKIER SERVICE har vi 35 års erfaring med erhvervsrengøring. Mangler i nogen til at varetage jeres erhvervsrengøring, læs mere her.
4,5/5 Stjerner på Trustpilot.

​DERFOR SKAL ​DU ​VÆLGE ​​DAMKIER SERVICE

Høj kvalitet

Stabilitet

Rent miljø

Erhvervsrengøring i Storkøbenhavn

Har du brug for professionel erhvervsrengøring? Så er du kommet til det helt rette sted. Vi gør rent i hele Ballerup kommune, fra Måløv til Skovlunde, men har kunder over alt i Storkøbenhavn. Her kan du se de områder, som vi kører ud i: både i Herlev, Rødovre, Brøndby, AvedøreGlostrup, Taastrup, Gentofte og Ishøj.

Vi favner bredt inden for rengøringsfaget, men vi er specialister i erhvervsrengøring. Hvad enten det drejer sig om butikker, kontorer, lagerbygninger eller klinikker, så klarer vi rengøringen til perfektion. Alle mennesker befinder sig bedst i rene omgivelser, og på en arbejdsplads er det bevist, at de ansatte arbejder bedre, hvis lokalerne er ordentligt rengjorte.

Vi står klar til at hjælpe​

Indhent tilbud på Rengøring, Vinduespolering eller Trappevask


  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøring af bordben - Erhvervsrengøring

  Udgangspunkt i virksomhedens ønsker og behov

  Vores medarbejdere er alle dygtige og pålidelige folk, der sætter en ære i at udføre et ordentlig stykke arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi holder altid vores aftaler. Vi tilstræber et tæt samarbejde med vores kunder, fordi vi tror på, at vi i fællesskab bedst kan finde de rigtige løsninger. 

  Fortæl os derfor om netop din virksomheds behov for erhvervsrengøring, så skal vi nok opfylde jeres ønsker. Hvilken type rengøring har I brug for, og hvor ofte? Vi gør rent i en radius af 50 kilometer omkring København til konkurrencedygtige priser. 

  Investering i erhvervsrengøring

  For mange af vores kunder betyder det naturligvis også meget i forhold til deres kunder, at lokalerne er rene og ryddelige. Erhvervsrengøring og kontorrengøring er derfor en god investering for vores kunder, fordi deres virksomhed må tage udgangspunkt i rengjorte omgivelser for at få de maksimale betingelser. Her kommer vi ind i billedet som det effektive rengøringsfirma, der tilbyder rengøring til erhverv af topkvalitet og med stor erfaring og faglig bredde. Kontakt os her 

   

  Stabil og dygtig rengøringshjælp

  Rengøringsfirma - Erhvervsrengøring
  Google

  ★★★★★

  Anbefaler dette firma

  Har brugt dette firma igennem flere år, altid smilende mennesker der lytter til ens behov for rengøring og kommer altid til tiden. Kan varmt anbefale dette firma.
  google
  Pernille
  via Google

  ★★★★★

  RENGØRING I TOPKVALITET

  SUPERRENGØRING – OVERHOLDER TIDER – KAN VARMT ANBEFALES
  google
  Ole
  via Google

  ★★★★★

  Bedste rengøringsfirma i Storkøbenhavn!

  Vi har brugt P. A. Rengøring i hele 2019 nu, og jeg må indrømme, at jeg er virkelig overrasket over hvor effektiv en rengøring, som bliver leveret hver eneste gang. Stor anbefaling herfra!
  google
  Casper
  via Google
  Trustpilot

  ★★★★★

  Fremragende service og super professionelt udført arbejde!

  Jeg har benyttet mig af P.A. Rengøring som privatperson op til flere gange. Jeg er multiallergiker efter at have været eksponeret for skimmelsvamp, hvilket ind imellem kræver en specialrengøring. Dette forudsætter viden om problemstillingen og den rette tilgang/anvendelse af produkter og korrekte procedurer. Jeg vil altid føle mig tryg ved at kontakte firmaet igen og vil absolut ingen betænkeligheder have ved at anbefale firmaet til andre.
  Trustpilot stjerne
  Charlotte
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Top professionel rengøringsservice – helt ud over det sædvanlige 🙂

  Vi har prøvet flere forskellige rengøringsfirmaer gennem årene. Vi har dog ikke været 100% tilfredse med kvaliteten hos de øvrige rengøringsselskaber. Det ændrede sig dog fuldstændig, da vi skiftede til P.A. Rengøring for ca. 3 år siden. P. A. Rengøring er meget stabil, og alt er skinnende rent efter P. A. Rengøring har været på besøg hver anden uge. P. A. Rengøring tager sig altid tid til at gøre lidt ekstra/lidt udover det sædvanlige. Vi er derfor meget, meget tilfredse.
  Trustpilot stjerne
  ANB
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Jeg vil MEGET gerne anbefale …P.A.RENGØRING .

  Jeg vil MEGET gerne fremhæve og anbefale dette firma” P.A.RENGØRING “ til alle, der har brug for fantastisk vinduespudsning , superrengøring og superservice , samt at få den venligste mand Per ,til at komme i sit hjem og/ eller have. Her kan du være 100 % sikker på ærlig glad venlig mand, der kommer til aftalte tid og dag,- dét i sig selv er bare supergodt og dejligt at vide ! Laver sit arbejde til UG ++ . Per er min vinduespudser for fremtiden!
  Trustpilot stjerne
  Tine
  via Trustpilot

  Vi står altid klar med en god aftale på erhvervsrengøring

  Kontakt os på telefon 40 73 08 04 eller skriv til os på mail info@rengoringsfirma.dk for mere information og en eventuel fast aftale om erhvervsrengøring i jeres virksomhed. Vi står altid klar med et godt tilbud, om det på en fast aftale eller blot en enkelt rengøring.

  Kontakt os for rengøring

  About us - Om os - Vinduespolering

  Kontaktinfo

  Kontakt os for rengøring

  Kontaktinfo

  Andre byer hvor vi yder Erhvervsrengøring:

  Erhvervsrengøring Ballerup

  Hvis du har behov for erhvervsrengøring til dit kontor, lager eller værksted i Ballerup, er du kommet til det rigtige sted. Der er få ting så irriterende som at blive forstyrret af rengøring på det forkerte tidspunkt. Vi er et professionelt erhvervsrengøringsfirma, og vi skræddersyer vores rengøring til dine behov og ønsker.

  Ikke nok med at god rengøring kan øge moralen på arbejdspladsen, er der flere sundhedsmæssige fordele borbundet til en ordentlig erhvervsrengøring. Når mange personer arbejder tæt sammen, opbygges en stor mængde støv. Dette kan give allergiske problemer i øjne, øre og luftveje. Vi skaber et bedre indeklima gennem en dyb og grundig rengøring, så alle kan trives i det bedst mulige miljø.

  Erhvervsrengøring Herlev

  Når du har brug for professionel og grundig erhvervsrengøring i Herlev, skal du endelige ikke tøve med at kontakte os. Vi leverer erhvervsrengøring til kontor, værksted, butikker, klinikker og lagerhaller. Fortæl os om dine behov og ønsker, og så vil vi skræddersy rengøring der passer til din virksomhed.

  Damkier Service er et rengøringsfirma der specialiserer os i at yde den bedst mulige rengøring, så din arbejdsplads ikke roder. 

  På denne måde skabes et bedre indeklima, hvilket gør at dine medarbejder kan trives uden støv og rod. Dette kan være en sundhedsfare, hvilket kan forværre, eller være skadeligt, for dine medarbejderes trivsel. Derfor er det en god idé at få os ud til at rengøre jeres lokaler.

  Erhvervsrengøring Gladsaxe

  Ligger din virksomhed i Gladsaxe, og har du brug for erhvervsrengøring, så kan vi hjælpe dig. Hos Damkier Service tilbyder vi erhvervsrengøring til dit kontor, lager og værksted. Vi har altid dine behov og ønsker i fokus, og baseret på disse udformer vi en rengøringsplan der opfylder disse.

  Rengøring er ikke bare rengøring. Vi går altid det ekstra skridt for at opnå de bedste resultater, og det kan ses. Vi er især stolte af vores medarbejderes arbejdsmoral, grundighed og omhyggelige fremgangs metode, og vi stræber altid efter at skabe det bedste arbejdsklima. Vi ved at medarbejdertrivslen øges når arbejdspladsen er ren, og derfor er en ordentlig rengøring ikke god for moralen, men også for helbredet.

   

  Erhvervsrengøring Avedøre

  Hos Damkier finder du erhvervsrengøring i Avedøre af højeste kvalitet. Vi kan hjælpe med rengøring af kontoret, lagerhallen eller værkstedet og vi går altid det ekstra skridt for at du vil være tilfreds. For os er det nemlig topprioriteten at du finder finder den rengøringsplan der opfylder dine behov og ønsker. Derfor vil vi på baggrund af dine krav skræddersy en aftale, der sikrer resultater af den højeste kvalitet. Og uden at bruge en formue på det.
   
  Vores dygtige ansatte er dygtige, detaljeorienteret og grundige, og vi stræber altid efter at give din arbejdsplads det bedst mulige indeklima og miljø. Hos Damkier har vi nemlig erfaret at trivslen stiger i forbindelse med et rent arbejdsområde. Udover moralen, er der nemlig også helbredsmæssige fordele at hente ved en god rengøring.
   

  Erhvervsrengøring Glostrup

  Damkier Service tilbyder erhvervsrengøring i Glostrup af højeste kvalitet. Vi tilbyder rengøring af kontorer, butikker, klinikker, værksteder og lagerhaller. Vores dygtige medarbejdere er professionelle og kvalitetsbevidste, og vores rengøring er derfor altid grundig og dybdegående.
   
  Vi skræddersyer altid vores rengøring til dine behov, og vi går altid den ekstra længde for at efterlade pletfrie resultater. Ved at samarbejde med os, skaber vi det bedst mulige miljø på din arbejdsplads og du kan være sikker på at dine medarbejdere trives og vil være glade for vores resultater. En grundig rengøring er vigtig, da den kan styrke arbejdspladsens sundhed ved at fjerne støv og andre ting der kan fremkalde allergiske reaktioner.

  Erhvervsrengøring Rødovre

  Så har du brug for omfattende og grundig erhvervsrengøring, og din arbejdsplads ligger i Rødovre, vil vi med glæde imødekomme dine behov. Sammen skaber vi den rette plan til din virksomhed, så dig og dine medarbejdere kan arbejde i de bedste rammer.

  Hos Damkier Service er din virksomhed og dine behov altid i fokus, og det er vores topprioritet at efterlade din arbejdsplads pletfri. Vores medarbejdere er imødekommende, serviceminded og omhyggelige, og vi skaber altid det bedste mulige indeklima og miljø, hvilket øger måde trivslen og arbejdsmoralen i din virksomhed.